Video

Gallerian kevätsiivous

Virtuaaligalleriani yhteyteen aukeni blogimahdollisuus. Tästä sain sykäyksen verkkogallerian kevätsiivoukseen ja samalla avasin uuden blogin. Aika näyttää, mikä näiden kahden blogin suhde tulee olemaan – jatkuvatko molemmat ja jos, niin missä muodossa.

Samalla starttienergialla päädyin tutkiskelemaan myös Facebook -sivuni tilastoja ja huomasin kävijäliikenteen siellä vilkastuneen. Yksi asia kummastutti; tykkääjistä pääosa on pääkaupunkiseudulta ja Turusta, mutta yllättävän suuri joukko sivulle surffanneista on Tampereelta ja Kouvolasta – siis paikkakunnilta, joista yksikään fani ei ole ainakaan Facebookille tunnustanut olevansa kotoisin. Moni päätyy Facebook-sivulleni Suomen rajojen ulkopuolelta, vierailuja on ollut niin Tukholmasta ja Dakarista kuin jopa Louisianasta saakka.

Reilu viikko sitten järjestin 1827 Hevibäkkäri valokuvanäyttelyni avajaiset Teatterimuseossa. Yllätykseni oli suuri, kun löysin muutaman videoklipin avajaisista YouTubesta. Yksi niistä tässä alla.  Video on kuvattu tilaisuuden alkupuolelta, jolloin Teatterimuseon museonjohtaja Helena Kallio avasi näyttelyn. Avajaisvieraiden joukossa nähtiin muun muassa hevimusikaalin ideoija ja ohjaaja Juha-Pekka Mikkola. Videon loppusekunneilla voi korviaan höristävä katsoja  kuulla muutaman sanan minunkin huuliltani  🙂

Related articles:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s